Partnerships

Graziozo

Equithem training werkt samen met Graziozo. Het zadel merk is tot stand gekomen door Jose Veltman (Grand-Prix amazone- en ORUN 4-instructrice). Het Graziozo zadel onderscheid zich van andere zadels door behalve de anatomie van het paard ook naar de anatomie van de ruiter te kijken

De smalle twist zorgt voor genoeg bewegingsvrijheid in het bekken  De vorm van zitting, lepel, stijgbeugelriemhaak en het knieblok worden aangepast op de ruiter wanneer er een passessie wordt gedaan. Er zijn verschillende soorten kantelingen. De zit zo worden opgebouwd zodat het aansluit bij de anatomie van de ruiter.

Omdat er veel aspecten komen kijken bij een correcte houding en zit bieden wij samen de mogelijkheid om bij een passessie van het zadel, ook een flexchair analyse van jouw houding en zit. Ook zijn we samen veel op evenementen te vinden met een stand.

www.Graziozo.nl

Tevens hebben wij door onze unieke samenwerking het Horse product van het jaar 2020 gewonnen! 

 

Mouvement

Equithem training richt zich op ruitertraining, ruiterfitheid, sportmassage voor paard en ruiter en fysiotherapie. In combinatie met de functionele (personal) training, voedingsadvisering en vitaliteit coaching van mouvement hebben we een uniek en alomvattend aanbod neergezet om ruiters op professionele wijze naar een hoger level te begeleiden.

De kracht van onze samenwerking zit hem in het maatwerk dat we iedere ruiter kunnen bieden. Doordat we de ruiter persoonlijk op alle belangrijke fronten ondersteunen (coaching/voeding/training), kunnen we zeer specifiek te werk gaan. We spelen dan ook gemakkelijk in op de behoefte van ieder individu.

Beter presteren op het paard hangt onder andere af van goede ruitertraining, maar ook van de juiste voeding, fysieke kracht en een goede conditie. Wij zijn er om dit alles perfect op elkaar af te stemmen en er een passend plaatje van te maken. Op deze manier kan een ruiter het maximale uit zichzelf halen.

www.Mouvement.nl

Mouvement equithem
Schuiven naar boven