Het Graziozo zadel met de bekkenanalyse van Equithemtraining Horse product van het jaar!

Graziozo met de bekkenanalyse van Equithemtraining Horse product van het jaar in de categorie zadels! De unieke samenwerking van Graziozo met de flexsaddle, heeft er voor gezorgd dat wij dit prachtige resultaat hebben kunnen neerzetten. 

Door onze achtergrond (Jose Veltman: Eigenaresse Graziozo, ORUN-4 instructrice en zware tour amazone. Dimphy van Oss: Bekkenfysiotherapeut, zware tour amazone) hebben wij de handen in een geslagen om tot dit product te komen. 

Bron: Horses.nl

Link: https://www.horses.nl/overig-nieuws/awards-horses-product-van-het-jaar-uitgereikt/

Het Graziozo zadel met bekkenanalyse komt als beste uit de bus in de categorie Uit de zadelkamer- zadels. Dit innovatieve dressuurzadel is ontwikkeld om een optimale bekkenpositie en mobiliteit te creëren. Samen met de fysiotherapeut/bekkenspecialist kan er een computer bekkenanalyse worden gemaakt om nog beter inzichtelijk te krijgen waar de verbeterpunten liggen. En door de speciaal ontwikkelde boom wordt er bijgedragen aan meer bewegingsvrijheid van het paard. De consumenten zijn erg enthousiast over de service en merken positief verschil op in hun eigen houding. De vakjury vindt het zadel met de analyse een geweldige combinatie.

“Een goed begin van je zit begint bij je zadel en de balans en stabiliteit van jou als ruiter. Daarom hebben we de flexchair betrokken bij de zadels van Graziozo, om het zadel perfect passend te maken. Natuurlijk stemmen we het zadel ook op het paard af, om de puzzel compleet te maken”, aldus mede-ontwikkelaar, fysiotherapeut en Zware Tour-amazone Dimphy van Oss

 

   www.Graziozo.nl

Het Graziozo zadel met de bekkenanalyse van Equithemtraining Horse product van het jaar!
Schuiven naar boven